Παρόμοια θέματα
BanWave απο τη Sony σε χρήστες PS3 με Custom Firmware
Σελίδα 1 από 1
BanWave απο τη Sony σε χρήστες PS3 με Custom Firmware
Μετά τις φοβερές εξελίξεις στη σκηνή του PS3, ήρθε η στιγμή και για τις πρώτες επιπτώσεις για χρηστών που τρέχουν Custom Firmware στη κονσόλα τους.
Όπως ξέρουμε, χάρη σε εφαρμογές του τύπου F*ckPSN/SEN, υπήρχε πρόσβαση στο PSN Store και στο multiplayer κομμάτι των παιχνιδιών.
Σήμερα όμως, ήρθε η ανατροπή απο τη Sony.
Όσοι προσπαθήσουν να συνδεθούν στο PSN, θα δούν τον παρακάτω error code, 8002A231 και θα μείνουν εκτός.
Αυτό δυστυχώς είναι μόνο η αρχή, καθώς θα λάβεται ένα e-mail με το παρακάτω κείμενο :
"PlayStation Customer: Notice: Unauthorised or pirated software has been detected on your PlayStation 3 system. This use has violated the terms of both the “System Software License Agreement for the PlayStation 3 System” and the “Terms of Services and User Agreement” for the PlayStation Network/Sony Network Services and its Community Code of Conduct provisions.
As a result, your Sony Entertainment Network account has been permanently banned and access to PlayStation Network and Sony Entertainment Network services through your PlayStation 3 system has been terminated permanently."
Όποιος δεν είχε το παραπάνω πρόβλημα, το καλύτερο είναι να μείνει εκτός μέχρι νεωτέρας.
ΠΗΓΗ
Παρόμοια θέματα
» Η Sony ετοιμάζει 3D κάμερα με ένα φακό.
» Sony Pre-E3 trailer [PS4]
» Custom halo xbox360 limited celebration edition!!!
» Sony Pre-E3 trailer [PS4]
» Custom halo xbox360 limited celebration edition!!!
Σελίδα 1 από 1
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης