Όροι λειτουργίας Αγγελιών GameWave.gr

Πήγαινε κάτω

Όροι λειτουργίας Αγγελιών GameWave.gr

Δημοσίευση από ReVoLutioN Την / Το Παρ Ιουλ 10, 2009 9:33 pm

Παρακαλούνται όλοι οι συμμετέχοντες στο forum των Αγγελιών να τηρούν τους κανόνες λειτουργίας:

Οι αγγελίες πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρεις και πρέπει να περιλαμβάνουν μια αναλυτική περιγραφή του προϊόντος που είναι προς πώληση ή ζήτηση.Απαραίτητη είναι η αναφορά τιμής του προϊόντος και οι διαπραγματεύσεις αν είναι δυνατόν να γίνονται μέσω προσωπικών μηνυμάτων ή e-mail.

Το θέμα και το κείμενο της αγγελίας σας πρέπει να είναι γραμμένο με Ελληνικούς/Αγγλικούς χαρακτήρες και πεζά γράμματα. Απαγορεύεται η γραφή με κεφαλαία.

Οι δημοσιευόμενες αγγελίες πρέπει να θεωρούνται"προς ανάγνωση" και γενικώς δεν επιδέχονται σχολιασμού. Επιτρέπονται βέβαια διευκρινιστικές ερωτήσεις προς τον πωλητή (π.χ. για τα χαρακτηριστικά ή τη λειτουργική κατάσταση του προϊόντος).

Απαγορεύεται ο σχολιασμός του προς πώληση αντικειμένου (π.χ. με αυτά τα λεφτά το αγοράζω από αλλού κτλ..).

Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε κάτι από μία αγγελία σας ή ακόμα και να αλλάξετε τιμή σε κάτι που πουλάτε, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία [Επεξεργασία] της αγγελίας και μην ξαναγράφετε άλλη αγγελία από την αρχή.

Όταν η πώληση ή αγορά ενός προϊόντος ολοκληρώνεται, το μέλος που δημοσίευσε την αγγελία, πρέπει να απαντά στην αγγελία αναφέροντας ότι έλαβε τέλος, ώστε η αγγελία να κλειδώνεται διότι αυτό βοηθάει τα μέλη να γνωρίζουν ότι το προϊόν έχει πουληθεί.

Posts με απαγορευμένο περιεχόμενο θα διαγράφονται. Σε περίπτωση επανάληψης τους, θα απαγορεύεται η πρόσβαση του μέλους αυτού.

Οι διαχειριστές του gamewave.gr έχουν το δικαίωμα τροποποίησης ή και διαγραφής μηνυμάτων που κατά την κρίση τους δεν είναι σύμφωνα με τους ανωτέρω κανονισμούς.

Για νομικούς λόγους απαγορεύονται γενικά ότι αφορά παράνομο λογισμικό.

Το gamewave.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρουν καμία ευθύνη για τις συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του forum.
avatar
ReVoLutioN
Admin
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 66
Ημερομηνία εγγραφής : 07/07/2009
Τόπος : 2ο παγόβουνο δεξιά.

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης